• ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ кодира многе издржљивости ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Battle of Warships: Naval Blitz 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    хладан

    Добра игра, али волео бих да видим неке аустралијске ратне бродове као што су хмас Аустралиа борбени крсташ, хмас албатрос тендер за хидроавионе, хмас Мелбурн носач авиона, хмас Пертх

    Не препоручује се за људе који имају иПад који се насумично руши, Не као заиста, хтео сам да купим нешто из продавнице, а онда се мој иПад насумично срушио када сам га поново покренуо и вратио се у игру, мој напредак је обрисан, све отишло у воду, То је један од начина да се изгуби играч, јер се нећу враћати одмах у игру, завршио сам с тим!

    Тако добра игра

    врх

    Добра игра, лаке контроле, али волео бих да видим још ажурирања, моја игра је покварена, мислим, деинсталирао сам много пута и нисам поправио своје 30-дневне награде од обнављања да ли неко има исти проблем?. И заиста бих волео да видим само тимско ћаскање уместо оба тима, као хајде.. Али високо у односу на сву игру и бродове и одлично вреди 5 звездица с обзиром на више ажурирања, молим!

    Купио сам један од пакета раније и добио сам брод и титанијум, али никада нисам добио својих 6 милиона и кусур. Не трошим новац на игрице лако и не ценим ову врсту...... како год хоћете да је назовете, несрећа, опљачкање, не знам. Игра и графика су сјајни, али је тешко добити било какву врсту награда из битака јер постављате нове играче и чамце са ветеранима и њиховим чамцима. Можда бисте желели да погледате игре са рангом.

    Уклоните време замрзавања. Веома је фрустрирајуће чекати 1 минут, а затим поправити 30 секунди. Разарачи су бескорисни посебно у неуравнотеженој игри због тога. Повећаћу оцену само ако се уклони време замрзавања

    Ово је тако добро да га играм свуда

    Забавне поморске битке са једноставним контролама и прелепом графиком, бродови имају одличне моделе и игра је брза, али забавна, али имам 2 проблема са игром, први је видео контејнер који видите, пушта насумични оглас када кликнете на Проблем је у томе што је оглас већину времена статичан оглас са линком за преузимање, без видео снимка, дакле без награде, исти случај за "Гледајте видео да бисте добили злато" Мој други проблем је мријест, може имати 1 тим у потпуности Бојни бродови док је други само разарач

    Хеј цубеееее нисте ажурирали игру деценију за нас играче или 2 године, да? Да ли напуштате игру???? И молим вас да поново додате нежељену пошту лансирање авиона. Забавно је и већа је шанса да добијем проклети Схинано. Провео сам већ годину дана, али велики не за длц играче. И немају сви играчи сто хиљада$$$ што их тера да гриндују ван мреже или користе временску превару да добију све бродове, али не и схинано, тако да не чекајте тамо да вам неко удари милион долара

    Постоји проблем. Стари играч који је раније добио бојни брод или разарач, добио је предност високог ХП-а и штете од новог играча.На пример, најновији Дункеркуее има максималних 213000 ХП и 30,000 штете (након максималне надоградње), али стари играч који је раније купио и надоградио има 237000ХП и можда већу штету. У блиској утакмици ових 4000 КС је веома важно.

    играо сам ово давно. .. и даље веома добро, али нишањење је промењено и сада битке трају вечно да почну. немам времена за ово.. али одлично ако волите симулацију и имате довољно времена.

    Матцхмакинг чини игру неправедном и бесмисленом. Ја сам ниво 5 и морам да играм против нивоа 40, 70 и 100. Ко је мислио да ће то натерати људе да троше новац? Управо сам тражио нову игру и уместо тога пронашао свет ратних бродова. Погодите шта има балансирање и игра је забавна за играње.

    Не уживајте у игри. Свиђа ми се игра и у почетку сам се забавио, али сам почео да будем стварно фрустриран због лошег циљања игре. Даљина и вођство ће бити добри на мети, али оба ударца иду око мете?! Неки иду превисоко, прениско, шта није у реду са нишањем? Такође, стално се борим против бродова високог нивоа који ме апсолутно уништавају. Чини игру фрустрирајућом и није забавном! Много реклама такође, али не и најгора коју сам видео.

    Управо сте потрошили више од 300 долара и 2 недеље плаћајући овај апсолутни МЕСС. ФИИ брисање ове игре ГЛАВНИ ПРОБЛЕМИ 1) Интерфејс играча је ЛОШ. Не могу објаснити колико је лоше. Зумирање је шала, зумирање и без ношења само пиксели и скроловање за померање је обавезан посао 2) Глобално ћаскање: обично где научите професионалне савете, са БоВ-ом не толико. Потпуно одвратан неред претрпан спамерима и играчима који објављују глупости о деци. Апсолутно нема модова 3) НЕМА честих питања о томе како играти, на пример, носач авиона.

    Три звездице. Волим ову игру. Само имам два велика проблема којима бих желео да се позабавим. Прво је црвена линија. Сви знамо шта то значи. Друго је склапање провода. Толико сам се заситио дружења као што је 6в7,5вс7, итд. Иако је постојао меч 7вс7, бродови нису били поштено распоређени. Пример на нижем нивоу, 3 дункеркуеа и 1 роднеи су били упарени са 4 краљевска суверена. Чак и тако у високом рангу. Надам се да ће у следећем ажурирању повезивање бити много боље него данас.

    Много волим ову игру, али постоје неки проблеми које имам са овом игром, 1.: када покушам да се придружим мечу, ставља ме на сервер и нико се не придружује или било који играч 2.: Волео бих да можете да додате италијанске бродове у игри. Дакле, да, то је у суштини то, наставите са радом на овој игрици, желим да видим да ли може бити веома популарна.

    Лепа

    Пробао сам игру након што сам играо вов блитз и у почетку је било забавно, али је кренуло низбрдо веома брзо. На почетку битке на вас пуца непријатељ дд који вам преполови здравље само својим оружјем? Нишан је ужасан и упркос осетљивости циља на максимуму, превлачење по екрану да бисте гађали, је лепљиво и уопште није глатко. Носачи авиона имају лудо убрзање и не могу се оштетити АП гранатама бојних бродова.

    Веома пристојна поморска битка. Међутим, неколико подешавања би било добро. На пример, ратни бродови стварају дим да би се сакрили од непријатеља, тако да би неки генератори дима били добри. Више мапа плз!!! На крају, можда пустите играче да се удруже са ким год желе. Поморске битке и тактике би могле бити реалније. Осим те добре игре.

    Фак ову игру

    Добра игра, али ако додате листу пријатеља и будете у могућности да играте са њима, биће то добра игра

    Ово је забавна игра, са неколико проблема. Поправка не чини довољно, време хлађења чини посебне опције погодним за један ударац, а време пуњења за торпеда или авионе чини тако да добијете само неколико хитаца, а затим бежите и сакријте се или умрите.

    Супер игрица

    У реду је. Контроле су ипак помало неуредне.Разумем да рекламе доносе приход, али то је неподношљиво, толико да не играм много, 3 дана од почетка игре

    Буквално је немогуће победити било кога чак и са својим најбољим ратним бродовима у игри!!! Немојте ме ни померати о ценама ових ратних бродова!!! Морате купити и муницију за своје ратне бродове!!! О мој Боже, има толико тога да се истакне о овој проклетој игри Паи 2 Вин!!!

    Потребно је дуго да се изгради ваш брод осим ако не желите да потрошите троше, они који имају, немате шансе да дуго останете живи. Била би одлична игра да није било потребно $$$$$ да се изгради ваш брод.

    добра игра при раду. игра превише често приказује бодове, али се они не региструју у вашем резултату. треба поправити.

    до пре три дана дао бих овој игрици 5 звездица, био сам на 26. месту и провео сам много сати на томе. међутим морао сам да ажурирам иначе не бих могао да играм. ажурирање је било за визију. када сам ажуриран, вратио сам се и тражио је од мене да прихватим уговор о приватности, што сам и урадио, а онда када сам урадио, схватио сам да сам се вратио на сам почетак игре. тако фрустриран! Послао сам е-пошту тиму и они су ми послали е-пошту да ми кажу да избришем кеш и избришем игру, а затим поново инсталирам. није успело :-(

    Ово је добра игра коју сам играо на свом старом телефону, али нисам могао да оставим рецензију у то време, али то је добра игра, морате да гледате много реклама, али нема огласа усред игре и неке од виших њихови бродови су прилично скупи или захтевају да платите прави новац, али у супротном, графика је добра, контроле су лако разумљиве, али ако немате, постоји упутство, волео бих да могу да управљам авионима када користимо носаче авиона, али је добро уређивање : ажурирајте га.

    Време које је потребно за поправку је мало дуго, иначе игра изазива велику зависност

    Веома лепа игра је волела још од бета верзије. Једине ствари на којима је потребно порадити су физика шкољке, као што су гранате за пробијање оклопа које би требало да се одбијају под плитким угловима удара и додатак система модула за надоградњу где можете монтирати надоградњу да бисте повећали способности брода као што су прецизност, оштећење, окретање, брзина или шанса за пуцање осим застава. И додајте механику за уочавање како бисте могли да додате домет бродовима. Али оно што желим за сада је мало прераде балистике граната како би било забавније.

    Battle of Warships: Naval Blitz Actie gmf

    Ова игра има добру графику. Али главни проблем је непријатан. Када сам почео да играм ову игру, тада сам нашао да је непријатељски чамац много бољи од мене. Пример: Када је мој ниво 8 и користим чамац нивоа 8, али мој непријатељ је користио чамац нивоа 18 или 16. Још један проблем, када окрећем за чамац, али ми (игра) дају неки долар или злато. Окренем више од 200 пута. Ако проблеми не буду решени, деинсталираћу ову игру за 10 дана.

    Дакле, након што мало подигнете ниво, скоро је немогуће победити, чак и са потпуно надограђеним бродом са 5 звездица, непријатељски најмањи бродови ће вам пребрзо смањити хп. Сви су изузетно надмоћни на сваком мечу, спора игра значи много времена проведеног у покрету без акције, а затим ће бити уништена у тренутку.

    У почетку сам мислио да је ова игра прилично кул. У последње време гледам где, гледам видео снимке за „бесплатно злато“ и „контејнер“ Ставке се не додају мом укупном износу. Гледање видео снимака узалуд. Било би добро и када би могли да бирају битке са једнаким вештим, равним играчима, пловите 3 минута до планина, а неко 25 нивоа изнад вас чека. У реду игра, али нисам сигуран да ли ћу више да играм, зашто да гледам бескорисне видео снимке узалуд. Нећу платити ни да играм ову игру.

    Прва црвена заставица је чињеница да икона апликације има мало црвено обавештење у сваком тренутку. Ово има за циљ да превари играче да провере игру. Први пут када сам покушао да је играм игра се срушила у туторијалу. Покушао сам поново да отворим апликацију и открио сам да је водич прескочен и да се поново срушио. Трећи пут када сам покушао био сам бомбардован захтевима према кориснику и прикупљању података од играча, укључујући „личне податке за идентификацију“. Поново се срушио, а ја сам одустао.

    супер

    ова игра је забавна, али игра губљења новца. ти си само отворена мета за друге да пуцају на тебе и потоне. Само желим да купите чамце по цени који чак нису прави. само губљење времена. нећу да ставим своју плату у игру. немојте се стварно играти или уживати. не могу да верујем да је ово легално. Платићу игру, али одбијам да платим надоградње. то само варање новцем.

    Избрисан. Почео је као пристојна поморска битка Сим али су је уништили. Сва реалност и здрав разум су изашли кроз прозор. Сада имамо носаче који јуре бојне бродове, разараче који очигледно лансирају групе за укрцавање на бојне бродове као да су пирати и челичне бојне бродове који горе до водене линије као да је Наполеонова ера. Смешно

    То је сјајна игра, али можете ли скратити колико дуго треба да чекамо да уђемо у битку: губи време.

    Мислим да треба да буду постављени нивои да сви нивои буду што је могуће једнакији. Мислим да је неправедно према нижим нивоима који се суочавају са нивоима 30 и више, а такође мислим да би дневне поклоне требало надограђивати месечно јер нисам успео да добијем ниједан дневни бонусе осим дневних задатака и бесплатног злата, али осим тога волим ову игру

    Све је добро, заслуге иду програмеру, једини проблем је што нико никада не преживи до краја они који су почели изнова, морате се суочити са свим надограђеним бродовима са вашим почетним бродом нивоа 1, можете чак преживјети најмање 6 минута, разврставање непријатеља без парова, не постоји одговарајући ниво за преживљавање од јаких непријатељских напада високог нивоа ....

    Hole.io Аркади nwpf

    Ово је грозно не може чак ни да се уђе у игру

     


    votre commentaire
  • ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Crazy Chef: Food Truck Game IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ végtelen pontot csal ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Crazy Chef: Food Truck Game 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Crazy Chef: Food Truck Game Arcade aoh

    Jó játék az idő múlására, de néhányszor meghibásodott a szinten

    Az egyik jobb főzős játék, teljesen tönkrement a hirdetések. Tolakodóak, szörnyűek és szinte állandóak. Száz főzőjáték közül lehet választani, miért tűrné ezt bárki is. A fejlesztők soha nem tanulnak.

    jo

    Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ஆக்‌ஷன் xwtt

    Töröl

    Nagyon addiktív. Szórakoztató játék

    Szórakoztató játék ajánlom. Üdv Rita

    Addicting De van egy probléma, hogy nem tudom elmenteni a fejlődésemet a Facebookon, mindig hibát jelez, amikor a lányom ugyanazt mondja. Elmagyaráznád miért??

    Király játék csak ajánlani tudom mindenkinek


    votre commentaire
  • ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Talking Ben ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Talking Ben IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ código de trapaça ouro infinito ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Talking Ben 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Eu quero que voce fale comigo e me asuste

    Este é um jogo tão ruim que eles assistem você no aplicativo e você não sabe e às vezes a voz é a voz deles, não é uma gravação e eles podem perguntar se você está em casa e gerenciar chamadas telefônicas

    Não sei o que dizer, mas 1 estrela porque não há nada para fazer e o suco de maçã estava em uma garrafa de vinho e ele quer seu microfone, e quando você vai para a área da garrafa, ele sorri e o sorriso é realmente assustador.

    Enviei um e-mail explicando meu descontentamento. Eu tinha esse jogo desde que saiu. E pagou o dinheiro para falar com Ben Pro sem anúncios e frascos de química ilimitados. Mas desde a atualização para esta nova versão está tentando me cobrar novamente. Restaure meus frascos sem anúncios e ilimitados e eu darei uma classificação de 5 estrelas...

    esse jogo é muito legal e quando o agente abaixa é pra vim com poções e toda vez que acabar era tipo pra poção se multiplicar ok...


    votre commentaire
  • ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Brick Ball Blast: Ball Crusher IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ мами безкрайно всички ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Brick Ball Blast: Ball Crusher 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Мех Няма достатъчно действие... Твърде много реклами.

    Bricks n Balls за ...

    На ниво 931 и не може да прогресира поради грешка в играта. Свързали се с посочения имейл адрес два пъти, но без отговор. Лошо, защото обичам играта.

    Повече нива? Похарчих пари за играта и сега не мога да играя, защото не минава ниво 2746. Продължава да казва "очаквайте скоро". Кога ще бъдат пуснати повече залагания?

    играта е добра за прекарване на времето, но аз съм на толкова високо ниво, че играта не може да тече гладко. Това е като ниво 1101 или нещо такова и е наистина накъсано и трудно да се цели правилно. Моля, поправете! Наистина ми харесва тази игра освен този проблем.

    Играта работи по-добре на таблет спрямо телефон за точност на изстрела. Не похарчих никакви пари и преминах през всички нива без сериозни проблеми. Страничните куестове ми дадоха повече от достатъчно екстри, за да премина през по-трудните нива. Не успях да преиграя нива, което е основното ми оплакване. Трябваше да деинсталирам и след това да инсталирам отново играта.

    Не съм сигурен какво е необходимо, за да стигнеш до ниво в рекламата. Засега не е толкова вълнуващо

    Благодаря ви много, че решихте проблема толкова бързо!

    Моли ви да оцените играта, когато достигнете ниво 12. След това на ниво 16 започва стандартното рекламно бомбардиране, което виждате навсякъде. Осъзнавам, че рекламите са поток от приходи, но злоупотребявате с реклами за награди, вместо да ги налагате на базата ви на играчи. Поне тогава те са по избор и по преценка на играчите. Ако ме помолите да гледам реклама, за да спечеля допълнителни 15 топки на ниво за 15 минути, вероятно щях да я гледам и да добавя към вашите приходи. Насилвам ми реклама само за завършване на ниво... Излизам!

    Беше страхотно, но сега дори не се отваря.

    FRITZ, Хамбург Renaissance Hotel / BRICKS BEAT feat. ... Pegnitz Swing Club, Берлин Indian Spirit Open Air Festival, Eldena Abi Ball Party FOS BOS 2017,

    Brick Ball Blast Аркады esfm

    Рекламите са гадни, но забавни игри.

    Готов за следващото ниво, просто продължава да казва, че ще има скоро


    votre commentaire
  • ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ fuskkod glitch-nycklar ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Mycket lärorikt spel att spela men nivåerna är inte många. Jag har startat om det här spelet två gånger kan du skynda på med nivåerna


    votre commentaire